Graszoden

Hoogeveen en omgeving

Graszoden

Graszoden Hoogeveen de beste keuze

Wanneer u graszoden wil laten leggen in uw tuin dan bent u bij Graszoden Hoogeveen aan het juiste adres. Wij verzorgen het gehele proces van het verwijderen huidige gras tot het vervoer en aanleg van de nieuwe zoden. 

Wij zijn werkzaam in heel Nederland en wij komen graag bij u langs. Is het gras in uw voor of achtertuin beschadigd, dood of groeit het niet goed? Dan is het tijd voor een nieuw gazon van onze graszoden. 

Bent u benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Waarom graszoden laten leggen?

Met graszoden heb je binnen enkele weken al een mooie groene grasmat in de tuin.
Omdat onze graszoden vers zijn en vrijwel direct in de tuin worden geplant heeft
het maar enkele weken nodig om volledig te gaan groeien. Zodra dit voorbij is kan het gras betreden worden en kunnen er zelfs kinderen op spelen. 

Het aanleggen van de graszoden is makkelijker en sneller dan van uw oude gazon een nieuwe proberen te maken. Vaak is het gras dood en groeit het niet meer gelijk op. Naast dat de graszoden een mooie frisse uitstraling aan je tuin geven is het ook nog eens makkelijk te onderhouden. 

Wij zorgen ervoor dat er genoeg voedingsstoffen in de grond zitten voordat wij onze graszoden plaatsen zodat ze mooi kunnen groeien.

Graszoden laten vervangen

Is uw gazon op en moet het vervangen worden? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij zorgen ervoor dat uw oude gazon vervangen  wordt zodat er plaats is voor nieuwe verse graszoden.

Graszoden laten verwijderen

Wanneer wij u voorzien van nieuwe graszoden heeft u ook de keuze om ons het oude gazon te laten verwijderen waarbij we ruimte gaan maken voor de nieuwe zoden. Wij verzorgen dit gehele proces en zorgen ervoor dat u nergens omkijken naar heeft. 

Het verwijderde gras wordt door ons afgevoerd en we zorgen dat het netjes blijft. We maken de grond goed los en zorgen dat hier voldoende voeding in zit voor de nieuwe graszoden zodat deze mooi en groen worden.

Ontvang snel een offerte

Zelf eenvoudig en snel uitrekenen wat u kwijt bent met onze online calculator.

Meteen bestellen voor bezorging of afhalen

Bestel rechtstreeks via onze tool en ontvang zo snel mogelijk de graszoden

Hoogeveen en omgeving

Bent u op zoek naar een nieuw gazon van onze verse graszoden? Wij helpen u graag verder. Ook het verwijderen van uw huidige grasmat behoort tot onze werkzaamheden. Wij zijn werkzaam in de omgeving van Hoogeveen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer weten?

Neem contact met ons op

Hulp nodig?