• Binnen 24u een offerte
  • Provincie Drenthe
  • Het totaalpakket voor een nieuw gazon

Graszoden laten leggen in Hoogeveen, Drenthe.


Graszoden laten leggen in Hoogeveen.

Graszoden zijn steeds populairder onder de tuinliefhebbers. Omdat je binnen een aantal weken al kan genieten van een mooie groene grasmat. Ook is het een lastige taak om je huidige gazon weer helemaal op orde te krijgen als deze in een slechte staat is. Met nieuwe graszoden is uw tuin weer helemaal netjes en klaar voor de zomer. Een stralende voor of achtertuin voorzien van de graszoden van Graszoden Hoogeveen is de oplossing. Wij verzorgen het gehele proces van het verwijderen van het huidige gras tot het inleggen van de nieuwe graszoden. 

Graszoden verwijderen

Bij Graszoden Hoogeveen staan wij klaar om van uw tuin te voorzien van een prachtig aangelegd gazon. Wij werken door heel Nederland en komen graag bij u langs. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of zomaar benieuwd naar een offerte? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder.

Graszoden gelegd

Graszoden laten verwijderen in Hoogeveen.

Wanneer u besluit om uw gazon te gaan vernieuwen met nieuwe graszoden dient eerst het oude gras verwijderd te worden. Dit is een zware klus waarbij je een bepaalde diepte moet graven. Wanneer wij u voorzien van nieuwe graszoden heeft u ook de keuze om ons het oude gazon te laten verwijderen waarbij we ruimte gaan maken voor de nieuwe zoden. Wij verzorgen dit gehele proces en zorgen ervoor dat u nergens omkijken naar heeft. Het verwijderde gras wordt door ons afgevoerd en we zorgen dat het netjes blijft.
We maken de grond goed los en zorgen dat hier voldoende voeding in zit voor de nieuwe graszoden zodat deze mooi en groen worden.


Meer weten?

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar een offerte, neem dan contact met ons op.
Wij zijn telefonisch bereikbaar op 085 002 6301

Ook kan u het via het contactformulier uw vraag stellen of een e-mail sturen naar info@graszodenlatenleggen.nl