• Binnen 24u een offerte
  • Provincie Drenthe
  • Het totaalpakket voor een nieuw gazon

Over ons

Graszoden laten leggen. Graszoden Hoogeveen.

Het is een  klein bedrijf uit Hoogeveen  wie zich bezighoudt met de verkoop en aanleg van graszoden door heel Nederland.

Door de 14 jaar lange ervaring als hovenier  graszoden aanleggen zijn wij in 2020 gestart met ons bedrijf met het doel om het anders te doen dan menig ander bedrijf. Ons  eerste punt ging uit naar de tijd nemen voor elk gazon wie aangelegd moet worden. In onze ogen is het aanleggen van een gazon geen productie werk maar vakmanschap.  Graszoden Hoogeveen heeft vooral buiten het gras aanleggen altijd een luisterend oor voor de opdrachtgever en denkt  altijd mee naar de beste keuze en oplossingen voor het aanleggen van uw gazon.

Wat wij daar zo belangrijk aan vinden is het contact met de opdracht gever. Wij vragen altijd om foto’s en duidelijke informatie over het gazon en de werkzaamheden die  uitgevoerd  moeten worden zijn bij ons dan ook zeer van belang.

Wat hebben wij  u te bieden en wat is de kwaliteit van het bedrijf

Wij zijn altijd goed bereikbaar. Bij het aanvragen van een offerte of een aanvraag met de graszoden laten leggen  calculator  nemen wij altijd binnen 1 werkdag of eerder telefonische contact met u op om de offerte van A tot Z duidelijk te bespreken. De kwaliteit van ons neemt alleen maar toe wij werken met Premium speelgazon dat is een grasmat van 250 cm lang en 40 cm breed dat is precies 1 m/2 de grasmatten hebben 14 maanden lang op het land gelegen en dat onderscheidt ons van elk ander graszoden bedrijf. Zo werken wij met professionele machines om de werkzaamheden van A tot Z op een vakkundige manier uit te voeren, en wij  er zeker van zijn dat wij de ondergrond van uw gazon zelf behandelen en egaliseren en de grasmat op een vakkundige manier  aanleggen. Zo kunnen wij u de  volle garantie bieden op de werkzaamheden  en het aanhechten van de graszoden.

Dat is de kwaliteit van ons bedrijf.