Graszoden

Hoogeveen en omgeving

Over Graszoden Hoogeveen

Het is een klein bedrijf uit Hoogeveen wie zich bezighoudt met de verkoop en aanleg van graszoden door heel Nederland.

Persoonlijk

Graszoden Hoogeveen gaat voor een persoonlijke aanpak

Reageert snel

Altijd snel reactie op een vraag of opmerking

Over ons

Hoe is het bedrijf gestart

Door de 14 jaar lange ervaring als hovenier  graszoden aanleggen zijn wij in 2020 gestart met ons bedrijf met het doel om het anders te doen dan menig ander bedrijf. Ons  eerste punt ging uit naar de tijd nemen voor elk gazon wie aangelegd moet worden. In onze ogen is het aanleggen van een gazon geen productie werk maar vakmanschap.  Graszoden Hoogeveen heeft vooral buiten het gras aanleggen altijd een luisterend oor voor de opdrachtgever en denkt  altijd mee naar de beste keuze en oplossingen voor het aanleggen van uw gazon.

Wat wij daar zo belangrijk aan vinden is het contact met de opdracht gever. Wij vragen altijd om foto’s en duidelijke informatie over het gazon en de werkzaamheden die  uitgevoerd  moeten worden zijn bij ons dan ook zeer van belang.

Waarom voor ons kiezen

Reden waarom

Wij zijn altijd goed bereikbaar. Bij het aanvragen van een offerte of een aanvraag met de graszoden laten leggen  calculator  nemen wij altijd binnen 1 werkdag of eerder telefonische contact met u op om de offerte van A tot Z duidelijk te bespreken. 

De kwaliteit van ons neemt alleen maar toe wij werken met Premium speelgazon dat is een grasmat van 250 cm lang en 40 cm breed dat is precies 1 m/2 de grasmatten hebben 14 maanden lang op het land gelegen en dat onderscheidt ons van elk ander graszoden bedrijf. 

Zo werken wij met professionele machines om de werkzaamheden van A tot Z op een vakkundige manier uit te voeren, en wij  er zeker van zijn dat wij de ondergrond van uw gazon zelf behandelen en egaliseren en de grasmat op een vakkundige manier  aanleggen. 

Zo kunnen wij u de  volle garantie bieden op de werkzaamheden  en het aanhechten van de graszoden.

Levert

Wij leveren in Hoogeveen en omgeving, zorgen voor snelle levering en garanderen de hoogste kwaliteit van onze graszoden.

Eerlijke prijs

Bij ons krijg je altijd een eerlijke prijs zonder verborgen kosten, bieden we scherpe prijzen en streven we naar de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Denkt mee

Wij bieden advies op maat, denken graag mee over bezorging en aanleg en zetten ons in voor jouw tevredenheid.

Graszoden laten leggen in uw tuin. Omgeving Hoogeveen, Drenthe & Heel Nederland

Hulp nodig?